Bikepacken in Nederland

4 juli 2016

Het was even stil nadat we in december terug keerden van een 27-maanden lange wereldreis. Wat is er intussen allemaal gebeurd? In een notendop: op bezoek bij vrienden en familie, op zoek naar werk, een nieuw huis, interviews geven en bijkomen van een geweldig avontuur. Het duurde even voordat we onze draai weer gevonden hadden, maar we are back!

Elmar kon meteen weer aan het werk bij Bike4travel in Rotterdam en ook ik kon daar deeltijd aan de slag. Daarnaast werk ik bij Santos Bikes, jawel, hetzelfde bedrijf waar we fietsen van mochten lenen en schrijf ik artikelen voor Bike&trekking Magazine. Gelukkig allemaal fiets gerelateerd werk en geen saaie vergader-kantoorbaan meer. 😉

Nu de storm een beetje is gaan liggen en we onze draai weer gevonden hebben, is het tijd om de fiets te pakken en op zoek te gaan naar fietsavonturen. Eerste stop: zondagmorgen ritje in de omgeving van Breda. Mét onze nieuwe fietsen: de Avaghon X29.

We nemen een set Restrap bikepacking tassen mee en zochten een off-road route op in Noord-Brabant. We hebben geen auto, dus nemen we de trein naar Breda, waar we onszelf na een paar kilometer al in de bossen vinden. De paden zijn soms modderig door de hevige regen van de laatste tijd, maar we vermaken ons kostelijk in de bossen en op de heide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen enkel
Fietsjunks avontuur

Fietsjunks Elmar & Ellen

Fietsjunks Elmar & Ellen

Hoi, leuk dat je ons blog hebt gevonden. We zijn gek op fietsen en delen graag onze avonturen met je. Veel plezier!

Onze merken

Bike4travel - Santos Bikes

Bike4travel - Santos Bikes

Avaghon - Cumulus Sleeping Bags

Wereldreis

Fietsjunks Elmar & Ellen


© 2005 - Fietsjunks. Alle rechten voorbehouden.