Vind je inspiratie

Of klik op de kaartĀ  -)

De 6 populairste avonturen zie je hier; tenminste volgens onze lezers šŸ˜‰ Het is een greep uit de fietsvakanties die wij maaktenĀ  door diverse landen over de hele wereld en de verhalen die het meest gelezen zijn.

Wat onze favorieten zijn? Dat is een moeilijke vraag; elk land heeft wel zo z’n charme, maar er zijn landen waar we zeker nog eens terug willen. Zoals Peru en BoliviĆ«, maar ook Tajikistan en IJsland.

Klik op het kaartje hierboven voor de avonturen per land en kies zelf je favoriet. Of scroll verder naar beneden voor verhalen van onze wereldreis.

TNNZ a la Fietsjunks

Een rustig weekje in de Vogezen

Peru II: Chivay – Arequipa

Op de fiets door Death Valley, Monument Valley en de Grand Canyon

De Alpine Mountainbike Route in Zwitserland

Peru III: Arequipa – Puno

Wereldreis
2013 – 2015

In september 2013 begonnen wij aan ons grote avontuur door de Amerika’s. We stapten op de fiets in Sao Paulo in BraziliĆ« en fietsten eerste naar het zuidelijkste puntje op Vuurland. Vandaar begon de lange, maar prachtige weg naar het Noorden. We doorstaken het Andes gebergte meerdere malen, hapten naar adem op passen boven de 4500 meter hoogte. Fietsten over de Altiplano in Bolivia en doorkruisten Peru over Peru’s Divide. Via Centraal Amerika en Mexico belanden we in de Verenigde Staten, waar we de Great Divide Mountainbike Route fietsten tot in Canada. De winter deed ons omkeren in Banff en na nog een rondje over Vancouver Island, fietsten we na 27 maanden via Engeland en BelgiĆ« weer terug naar Ridderkerk.

Het was een avontuur van ruim 32.000 kilometer om nooit te vergeten, maar ooit nog eens dunnetjes over te doen.. kijk, lees en geniet met ons mee.

Mis geen enkel
Fietsjunks avontuur

Fietsjunks Elmar & Ellen

Fietsjunks Elmar & Ellen

Fietsjunks Elmar & Ellen

Hoi, leuk dat je ons blog hebt gevonden. We zijn gek op fietsen en delen graag onze avonturen met je. Veel plezier!

Onze merken

Bike4travel - Santos Bikes

Bike4travel - Santos Bikes

Avaghon - Cumulus Sleeping Bags

Wereldreis

Fietsjunks Elmar & Ellen


Ā© 2005 - Fietsjunks. Alle rechten voorbehouden.