Honduras en El Salvador in een flits

23 maart 2015

Ons korte verblijf in deze twee landen doet het waarschijnlijk geen recht, maar op de een of andere manier hadden we geen behoefte om hier langer te verblijven. Waarom? Eerlijk gezegd raakt Centraal Amerika ons niet echt, zoals Zuid-Amerika dat wel deed. Misschien zijn we verwend…

De laatste weken is het heet, vochtig en druk met verkeer en mensen die continu ‘gringo’ naar ons roepen. Natuurlijk zijn er ook wegen weg van de drukte, maar de hitte geeft ons niet de energie om dat te verkennen. Is het zonde? Krijgen we spijt? Misschien, we zullen het nooit weten. Ach, zonder dieptepunten geen hoogtepunten toch? We missen de rust en ruimte en blijkbaar gedijen wij niet zo goed in een tropisch klimaat.

Dus, we zijn slechts 1,5 dag in Honduras en het laat geen grote indruk op ons achter; ‘gringo’, dorre landschappen, ontzettend veel troep langs de weg en armoede. Hetzelfde geldt wel een beetje voor El Salvador, met uitzondering van Playa El Tunco, waar we een paar dagen blijven hangen en verkoeling zoeken in het zwembad. De mensen die we spreken zijn echt ontzettend vriendelijk en lief. En die positieve herinnering nemen we zeker mee! (Plus, ze zijn blijkbaar Ajax fan, wat wil je dan nog meer! 😉 ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen enkel
Fietsjunks avontuur

Fietsjunks Elmar & Ellen

Fietsjunks Elmar & Ellen

Hoi, leuk dat je ons blog hebt gevonden. We zijn gek op fietsen en delen graag onze avonturen met je. Veel plezier!

Onze merken

Bike4travel - Santos Bikes

Bike4travel - Santos Bikes

Avaghon - Cumulus Sleeping Bags

Wereldreis

Fietsjunks Elmar & Ellen


© 2005 - Fietsjunks. Alle rechten voorbehouden.